Saturday, December 19, 2009

BACE TAW

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini.
mudah saja,
klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit, malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi, sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..banyak tu .. awak tak nak ke? ayohlah sertai saya..benda ni 100%percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..bendafree xkan tak boleh ajak.. orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan..
Cara nak register:
1. http://www.catcheye.com.my/?r=30437
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap
http://www.catcheye.com.my/?r=30437

NEXT STEP.....
1.klik sign in
2.lepas sign in klik reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan risalah saya ni .... emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.
percayalah!sebab benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP,KITE KNE USAHA JGAK KN?? TGGU APE LG?? J0MLA J0IN.. =)
insyallah kita berusaha dan tawakal...akan ade rezeki
Catcheye.com.my A different approach to advertising

2 comments:

o kambeng hitam o said...

ecah, kau dh try ke?

aisha said...

huhu
dah..
tp bru je laa..
hehe