Monday, October 25, 2010

aku dan hari ini ^_^

hari ni aku mcm rajin sikit...( 10% rajin je)..hehe
berbekalkan 10% kerajinan ni laaa... aku bersengkang mata menulis kt blog yg da bersawang ni.. yeaaaaaa..tepuk tangan kt aishah!!! hehe maceh2....

ha..hri ni aku gembira banyak..sbbnya..
mase perhimpunan hri ni...
aku dan kwn2 telah di'announce'kan..
sebagai....
PELAJAR TERBAIK Utk SEM 5.... (clap33x) hihi
dan alhamdulillah... aku punya PNGK terkumpul pun berada pada tahap cemerlang ...."ALHAMDULILLAH.. terima kasih Ya Allah...^_^


bukti ni.hehe

wlaupon bukn sume amik sijil n cume wakil je yg amik ...tp aku cukup berbangga..mesti mak ngan abah pon bangga jugak... hehe


*****************^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^***************
tpi.........yg x sronok tu... ade sesetengah org memperkecilkan kejayaan aku dan kwn2 dgn keputusan2 cemerlang tersebut... sbb nya diorg berkata:

" alah! kos prasekolah... kan senang je"

"oooo..budak pra....blaja ABC je"

"xpe la...korang kan senang..sume subjek dlm bhasa melayu.." ............dan mcm2 lg

hehe...agk2 korang...ape yg patut aku buat dgn mulut2 diorg ni kan....
nk mrh ke?
nk stepler gun mulut diorg ke?
xpon..
nak boh salotape itam tebal kt lidah diorg ke?
ermm cop!
kite cili mulut diorg nak?
cam xbest lak...
sagat mulut diorg ats jalan ke?
mcm kejam sgt ea...huhu

so..korang rase?

kalo aku...geram n rase x brape nk puas ati lah...
pd aku..mne2 kos ad senang..ade susah tol x?
ALLAH MAHA ADIL... dun wory

cemerlang @ tidak! bukan bergantung pd kos hokay...
it depends on ur effort ....pcayalah...
usaha...usaha...dan usaha....

justeru itu, aku juz nk nasehat ar...
x adil utk kite judge kcemerlangan seseorg tue hnya pad kos ape yg die amik...
k...huhu (penat jd penasehat + kaunselor ni..haha)

oke laaa...smpai sini ah dlu kerajinan aku dh menurun kpd 0.10% je..
yg lain ilang sbb telah d pengaruhi oleh mkhluk2 dsekeliling aku yg aku tgok cm sedap je tido... ha ha ha ha ha...

*nilah sijil bermkna tu..hehe tmbh lgi koleksi sijil2 yg ade kt mktb ni..hihi

7 comments:

Me said...

haha..
ni nk tmbh cket lg...
x aci r.korg meniru time exam,dpt r tinggi...haha..=P

Me said...
This comment has been removed by the author.
Princess Serenity said...

Hahaha..sgt2 bermakna kan??
Bukn senang nak dpt tue..
sem lepas dhlah bz sgt2..
tahniah3 kt sumer..
=D

ME: amboi...ble lak km meniru tyme exam..ktaorg tyme exm pndg org pon x...huhu..=P

student said...

tahniah2..
tumpang bangga..
:)

diba said...

thniah la ye.mntap reslt korg..hee

aiSha said...

hafiy: haha mmg kau la yg slalu kate tu kan...hehe

niza: huhu thniah gak...keep it up! tp sem ni aku xmmpu laa.. =(

syukur: hehe maceh2....bangga jugak hehe

diba: hehe xde la diba.. rzki kot

affyqa said...

biasela tu.. cm aku gak, bila melambak2 dapat dean, especially aku ngn kawan2 rapat, sume cakap course senang la ape la, course kita kan, so what, pergi jela dorang blaja sungguh2 course diorang tuh..
(ceh, nak mara gak) haha..

congrates sha!1 u deserved it!!