Monday, June 14, 2010

xde keje....cri keje.... nilaa hasilnye...huhu


1. Nama panggilan saya : ecah + +cah + sha + cikgu aishah (kt skola jer..)
2. Saya sedang mendengar : lagu SOFAZ.. 'dan bila esok'...besshhhh
3. Kekasih saya sekarang : akn d beritaw kemudian hari ye..haha
4. Mungkin saya patut : tidak trlalu berharap utk perkara itu berlaku.... nope!
5. Saya suka : berangan...huahuahua
6. Sahabat-sahabat baik saya : adelah yg baik dgn saya...hihihi
7. Saya tak faham : knp ade org yg xtaw bsyukur dgn rzki dan nikmat yg Allah bg...T_T
8. Kerjaya saya sekarang : bakal chekgu.... yeahh
9. Saya baru kehilangan : Xde pape yg hilang setakat nie ...
10. Ramai yang berkata saya : POYO...haha betui kaa??

11. Makna nama saya : mak ckp mksud nme AISHAH - isteri nabi Muhammad n yg idop bhagia...
13. Bila saya terjaga dari tidur : bce doa dlu..pas2 tgok jam kol bpe..kot2 subuh gajah ke..ish3
14. Saya paling meluat bila : org x hargai kawan diorg sndri... sedarlah skit!
15. Saya rasa haiwan yang paling comel adalah : Kucing ... meooww
16. Aktiviti / program hari ini : kemas umah + tgok tb especially world cup match huhu...
17. Malam ini saya akan : bgun utk tgok bola..ha ha ha
18. Esok saya akan : bsiap2 utk kemas dapur pulakkk..hihi
19. Sebelum tidur saya akan : set jam utk bgun pagi...smbil mmbace doa2 pendinding...aminnn
20. Perancangan hujung minggu : nk siapkan plan xtvt utk praktikum nnt.....

21. Saya sedang menanti : bile elaun praktikum nk masuk....uwaaaaaaa....
22. Saya rasa kesal bila : org anggap diri die je yg betol...ish! mne bole laa!
23. Saya sangat berharap : impian jd knytaan..insyaallah
24. Saya rasa saya seorang yang : mndgr mslah org lain a.k.a kaunter aduan mslah...haha
25. Telefon bimbit saya : Sony eriksen W 395 + sony eriksen W 350..hehe
26. Saya sedang merindui : kwn2 lame skolah rendah n menengah.....oo geng!
27. Umur saya sekarang : 21 tahun maa...
28. Pengalaman pahit untuk minggu ini : mate sy bengkak sbb ad ketumbit..argghh sakit!
29. Pengalaman manis untuk minggu ini : dpt jmpe kwn lame kt pasar lmbak..ngee~
30. Kali terakhir tengok wayang : ujung thn lepas... smsa meronggeng dgn budk2 sengal..haha

31. Dalam seminggu saya akan up-date blog sebanyak : Ikut mood ... kuang3x
32. Dalam dompet saya ada wang sebanyak :bnyakkkk....la sgt huhu
33. Kali terakhir menonton televisyen : sinetron Alisa...TV3 huhu
34. Channel tv kesukaan anda : TV3~inspirasi idopku...kot haha
35. Orang yang anda rasa nak tag : sesape jer yg rajin nk menaip...sile laa...sile... haha

2 comments:

Rosi A.M Al-Ya'kubiyy said...

salam shah..ni kak ros. kenal kan?hehehe
Nak copy menda ni bleh?
Dah copy dah..hehe

aisha said...

wslm akak..huhu ape xknal pulak..hihi
amek jer.. xpe free ...hehe